SyncContactsDeleteInfo

This will remove your contacts from the Telegram servers. If 'Sync Contacts' is enabled, contacts will be re-synced.
116
Applied
Isto eliminará os teus contactos dos servidores de Telegram. Se “Sincronizar contactos” está activado, os contactos volveranse a sincronizar.
141/116
G82, Oct 20 at 10:19