TwoStepAuth.ResetAccountHelp

You will lose all your chats and messages, along with any media and files you've shared, if you proceed with resetting your account.
132
Applied
Anda akan hilang semua bual dan mesej, dan juga semua media dan fail yang dikongsi, sekiranya anda teruskan dengan set semula akaun.
132/132
Ir. Sam Ahmad C74A, Sep 30, 2020 at 00:16
Applied
Anda akan hilang semua chat dan mesej, dan juga semua media dan fail yang dikongsi, sekiranya anda teruskan dengan set semula akaun.
132/132
Transifex, Aug 16, 2017 at 17:33