SyncHint3
Contacts on your device (phone numbers, first and last names) will be continuously uploaded to **Telegram** servers so you could find them in **Contacts** section, or receive a notification once they join.
Data is transmitted only to **Telegram**, and never shared with third-parties. When you delete a contact on your device while sync is on, it will also be deleted from **Telegram** servers.
Yousocan always turn sync off or clear data on **Telegram** servers via **Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts**.
To turn sync on, youcould find them in **Contacts** section ofalso have to allow **%1$s**, or receive a notification once they join.
Data is not shared with third-parties. When you delete a contact to access contacts on your device while sync is on, it will also be deleted from your contacts list on **Telegram** servers.
You can always turn sync off or clear data on Telegram servers via **Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts**.
To turn sync on, you also have to allow **%1$s** to access contacts on your device.
Data is transmitted only to **Telegram**, and never shared with third-parties. When you delete a contact on your device while sync is on, it will also be deleted from **Telegram** servers.
You
To turn sync on, you
Data is not shared with third-parties. When you delete a contact
You can always turn sync off or clear data on Telegram servers via **Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts**.
To turn sync on, you also have to allow **%1$s** to access contacts on your device
614
Applied
Kontakty na twoim urządzeniu (numery telefonów, imiona i nazwiska) będą stale przesyłane na serwery **Telegrama**, dzięki czemu będzie można je znaleźć w sekcji **Kontakty** lub otrzymać powiadomienie o dołączeniu.
Dane są przesyłane wyłącznie do **Telegrama** i nigdy nie są udostępniane stronom trzecim. Gdy usuniesz kontakt z urządzenia podczas synchronizacji, zostanie on również usunięty z listy kontaktów na serwerach **Telegrama**.
Możesz zawsze wyłączyć synchronizację lub wyczyścić dane na serwerach **Telegrama**, wybierając **Ustawienia » Prywatność i bezpieczeństwo » Usuń zsynchronizowane kontakty**.
Aby włączyć synchronizację, musisz również zezwolić **%1$s** na dostęp do kontaktów na twoim urządzeniu.
Dane są przesyłane wyłącznie do **Telegrama** i nigdy nie są udostępniane stronom trzecim. Gdy usuniesz kontakt z urządzenia podczas synchronizacji, zostanie on również usunięty z listy kontaktów na serwerach **Telegrama**.
Możesz zawsze wyłączyć synchronizację lub wyczyścić dane na serwerach **Telegrama**, wybierając **Ustawienia » Prywatność i bezpieczeństwo » Usuń zsynchronizowane kontakty**.
Aby włączyć synchronizację, musisz również zezwolić **%1$s** na dostęp do kontaktów na twoim urządzeniu.
721/614
Applied
Kontakty na twoim urządzeniu (numery telefonów, imiona i nazwiska)
będą stale przesyłane na serwery Telegrama, dzięki czemu będzie można je znaleźć w sekcji **Kontakty** w **%1$s** lub otrzymać powiadomienie o dołączeniu.
Dane nie są udostępniane stronom trzecim. Gdy usuniesz kontakt z urządzenia podczas synchronizacji, zostanie on również usunięty z listy kontaktów na serwerach **Telegrama**, dzięki czemu będzie można je znaleźć w sekcji **Kontakty**.
Możesz zawsze wyłączyć synchronizację lubotrzymać powiadomienie o dołączeniu.
Dane są przesyłane wyłączniewyczyścić dane na serwerach Telegrama, wybierając **Ustawienia » Prywatność i bezpieczeństwo » Usuń zsynchronizowane kontakty**.
Aby włączyć synchronizację, musisz również zezwolić **%1$s** na dostęp do **Telegrama** i nigdy nie są udostępniane stronom trzecim. Gdy usuniesz kontakt z urządzenia podczas synchronizacji, zostanie on również usunięty z listy kontaktów na serwerach **Telegrama**.
Możesz zawsze wyłączyć synchronizację lub wyczyścić dane na serwerach **Telegrama**, wybierając **Ustawienia » Prywatność i bezpieczeństwo » Usuń zsynchronizowane kontakty**.
Aby włączyć synchronizację, musisz również zezwolić **%1$s** na dostęp do kontaktów natwoim urządzeniu.
będą stale przesyłane na serwery Telegrama, dzięki czemu będzie można je znaleźć w sekcji **Kontakty** w **%1$s** lub otrzymać powiadomienie o dołączeniu.
Dane nie są udostępniane stronom trzecim. Gdy usuniesz kontakt z urządzenia podczas synchronizacji, zostanie on również usunięty z listy kontaktów na serwerach **Telegrama**
Możesz zawsze wyłączyć synchronizację lub
Dane są przesyłane wyłącznie
Aby włączyć synchronizację, musisz również zezwolić **%1$s** na dostęp do
Możesz zawsze wyłączyć synchronizację lub wyczyścić dane na serwerach **Telegrama**, wybierając **Ustawienia » Prywatność i bezpieczeństwo » Usuń zsynchronizowane kontakty**.
Aby włączyć synchronizację, musisz również zezwolić **%1$s** na dostęp do kontaktów na
675/614
Add Translation