TwoStepAuth.ResetAccountConfirmation

You will lose all your chats and messages, along with any media and files you've shared, if you proceed with resetting your account.
132
Applied
Jeśli zresetujesz swoje konto stracisz wszystkie czaty i wiadomości wraz ze wszystkimi udostępnianymi multimediami i plikami.
125/132
SΞBΞK, Jul 31, 2019 at 06:51
Applied
Jeśli zresetujesz swoje konto, stracisz wszystkie rozmowy i wiadomości wraz z wszelkimi multimediami i plikami współdzielonymi.
127/132
D90, Oct 14, 2018 at 12:53