SyncHint3
Contacts on your device (phone numbers, first and last names) will be continuously uploaded to **Telegram** servers so you could find them in **Contacts** section, or receive a notification once they join.
Data is transmitted only to **Telegram**, and never shared with third-parties. When you delete a contact on your device while sync is on, it will also be deleted from **Telegram** servers.
Yousocan always turn sync off or clear data on **Telegram** servers via **Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts**.
To turn sync on, youcould find them in **Contacts** section ofalso have to allow **%1$s**, or receive a notification once they join.
Data is not shared with third-parties. When you delete a contact to access contacts on your device while sync is on, it will also be deleted from your contacts list on **Telegram** servers.
You can always turn sync off or clear data on Telegram servers via **Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts**.
To turn sync on, you also have to allow **%1$s** to access contacts on your device.
Data is transmitted only to **Telegram**, and never shared with third-parties. When you delete a contact on your device while sync is on, it will also be deleted from **Telegram** servers.
You
To turn sync on, you
Data is not shared with third-parties. When you delete a contact
You can always turn sync off or clear data on Telegram servers via **Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts**.
To turn sync on, you also have to allow **%1$s** to access contacts on your device
614
Applied
Контакти з вашого пристрою (номери телефонів, імена та прізвища) будуть автоматично завантажуватися на сервери Telegram, щоб ви могли знайти їх у розділі **Контакти** у **Telegram** або отримати сповіщення, коли вони зареєструються.
Дані передаються тільки **Telegram** і ніколи не передаються третім особам. Якщо ви видалите контакт на своєму пристрої та синхронізація буде ввімкнена, він також видалиться зі списку контактів на серверах **Telegram**.
Ви завжди можете вимкнути синхронізацію або видалити дані з серверів Telegram у меню **Налаштування > Приватність і безпека > Видалити синхронізовані контакти**.
Щоб увімкнути синхронізацію, вам також потрібно надати **%1$s** доступ до контактів на вашому пристрої.
Дані передаються тільки **Telegram** і ніколи не передаються третім особам. Якщо ви видалите контакт на своєму пристрої та синхронізація буде ввімкнена, він також видалиться зі списку контактів на серверах **Telegram**.
Ви завжди можете вимкнути синхронізацію або видалити дані з серверів Telegram у меню **Налаштування > Приватність і безпека > Видалити синхронізовані контакти**.
Щоб увімкнути синхронізацію, вам також потрібно надати **%1$s** доступ до контактів на вашому пристрої.
721/614
Applied
Контакти з вашого пристрою (номери телефонів, імена та прізвища) будуть автоматично завантажуватисяені на сервери Telegram, щоб ви могли знайти їх у розділі **Контакти** у **%1$s** або отримати сповіщення, коли вони зареєструються.
Якщо ви видалите контакт на своєму пристрої та синхронізація буде ввімкнена, він також видалиться зі списку контактів на серверах **Telegram**.
Ви завжди можете вимкнути синхронізацію або очистити дані на серверах Telegram у меню **Налаштування > Приватність і безпека > Видалити синхронізовані контакти**.
Щоб увімкнути синхронізацію, вам також потрібно надати **%1$s**або отримати сповіщення, коли вони зареєструються.
Дані передаються тільки **Telegram** і ніколи не передаються третім особам. Якщо ви видалите контактдоступ до контактів на своєвашому пристрої та синхронізація буде ввімкнена, він також видалиться зі списку контактів на серверах **Telegram**.
Ви завжди можете вимкнути синхронізацію або видалити дані з серверів Telegram у меню **Налаштування > Приватність і безпека > Видалити синхронізовані контакти**.
Щоб увімкнути синхронізацію, вам також потрібно надати **%1$s** доступ до контактів на вашому пристрої.
Якщо ви видалите контакт на своєму пристрої та синхронізація буде ввімкнена, він також видалиться зі списку контактів на серверах **Telegram**.
Ви завжди можете вимкнути синхронізацію або очистити дані на серверах Telegram у меню **Налаштування > Приватність і безпека > Видалити синхронізовані контакти**.
Щоб увімкнути синхронізацію, вам також потрібно надати **%1$s**
Дані передаються тільки **Telegram** і ніколи не передаються третім особам. Якщо ви видалите контакт
Ви завжди можете вимкнути синхронізацію або видалити дані з серверів Telegram у меню **Налаштування > Приватність і безпека > Видалити синхронізовані контакти**.
Щоб увімкнути синхронізацію, вам також потрібно надати **%1$s** доступ до контактів на вашому пристрої
638/614
Applied
Контакти з вашого пристрою (номери телефонів, імена та прізвища) будуть автоматично завантажуватися на сервери Telegram, щоб ви могли знайти їх у розділі **Контакти** у **%1$s** або отримати сповіщення, коли вони зареєструються.
Якщо ви видалите контакт на своєму пристрої та синхронізація буде ввімкнена, він також видалиться зі списку контактів на серверах **Telegram**.
Ви завжди можете вимкнути синхронізацію або очистити дані на серверах Telegram у меню **Налаштування > Приватність і безпека > Видалити синхронізовані контакти**.
Щоб увімкнути синхронізацію, вам також потрібно надати **%1$s**або отримати сповіщення, коли вони зареєструються.
Дані передаються тільки **Telegram** і ніколи не передаються третім особам. Якщо ви видалите контактдоступ до контактів на своєвашому пристрої та синхронізація буде ввімкнена, він також видалиться зі списку контактів на серверах **Telegram**.
Ви завжди можете вимкнути синхронізацію або видалити дані з серверів Telegram у меню **Налаштування > Приватність і безпека > Видалити синхронізовані контакти**.
Щоб увімкнути синхронізацію, вам також потрібно надати **%1$s** доступ до контактів на вашому пристрої.
Якщо ви видалите контакт на своєму пристрої та синхронізація буде ввімкнена, він також видалиться зі списку контактів на серверах **Telegram**.
Ви завжди можете вимкнути синхронізацію або очистити дані на серверах Telegram у меню **Налаштування > Приватність і безпека > Видалити синхронізовані контакти**.
Щоб увімкнути синхронізацію, вам також потрібно надати **%1$s**
Дані передаються тільки **Telegram** і ніколи не передаються третім особам. Якщо ви видалите контакт
Ви завжди можете вимкнути синхронізацію або видалити дані з серверів Telegram у меню **Налаштування > Приватність і безпека > Видалити синхронізовані контакти**.
Щоб увімкнути синхронізацію, вам також потрібно надати **%1$s** доступ до контактів на вашому пристрої
642/614
Applied
Контакти з вашого пристрою (номери телефонів, імена та прізвища) будуть автоматично завантажуватися на сервери Telegram, щоб ви могли знайти їх у розділі **Контакти** у **%1$s** або отримати сповіщення, коли вони зареєструються.
Дані не передаються третім особам. Якщо ви видалите контакт на своєму пристрої та синхронізація буде ввімкнена, він також видалиться зі списку контактів на серверах **Telegram**.
Ви завжди можете вимкнути синхронізацію або видалити дані з серверів Telegram у меню **Налаштування > Приватність і безпека > Видалити синхронізовані контакти**.
Щоб увімкнути синхронізацію, вам також потрібно надати **%1$s**або отримати сповіщення, коли вони зареєструються.
Дані передаються тільки **Telegram** і ніколи не передаються третім особам. Якщо ви видалите контактдоступ до контактів на своєвашому пристрої та синхронізація буде ввімкнена, він також видалиться зі списку контактів на серверах **Telegram**.
Ви завжди можете вимкнути синхронізацію або видалити дані з серверів Telegram у меню **Налаштування > Приватність і безпека > Видалити синхронізовані контакти**.
Щоб увімкнути синхронізацію, вам також потрібно надати **%1$s** доступ до контактів на вашому пристрої.
Дані не передаються третім особам. Якщо ви видалите контакт на своєму пристрої та синхронізація буде ввімкнена, він також видалиться зі списку контактів на серверах **Telegram**.
Ви завжди можете вимкнути синхронізацію або видалити дані з серверів Telegram у меню **Налаштування > Приватність і безпека > Видалити синхронізовані контакти**.
Щоб увімкнути синхронізацію, вам також потрібно надати **%1$s**
Дані передаються тільки **Telegram** і ніколи не передаються третім особам. Якщо ви видалите контакт
Ви завжди можете вимкнути синхронізацію або видалити дані з серверів Telegram у меню **Налаштування > Приватність і безпека > Видалити синхронізовані контакти**.
Щоб увімкнути синхронізацію, вам також потрібно надати **%1$s** доступ до контактів на вашому пристрої
676/614
Add Translation