SyncHint3

Contacts on your device (phone numbers, first and last names) will be continuously uploaded to **Telegram** servers so you could find them in **Contacts** section, or receive a notification once they join.

Data is transmitted only to **
Telegram**, and never shared with third-parties. When you delete a contact on your device while sync is on, it will also be deleted from **Telegram** servers.

You
socan always turn sync off or clear data on **Telegram** servers via **Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts**.

To turn sync on,
you could find them in **Contacts** section ofalso have to allow **%1$s**, or receive a notification once they join.

Data is not shared with third-parties. When you delete a contact
to access contacts on your device while sync is on, it will also be deleted from your contacts list on **Telegram** servers.

You can always turn sync off or clear data on Telegram servers via **Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts**.

To turn sync on, you also have to allow **%1$s** to access contacts on your device
.
614
Applied
مخاطبین دستگاه شما (شماره‌های تلفن، نام‌ها و نام‌های خانوادگی) به صورت یکپارچه با سرورهای **تلگرام** همگام‌سازی می‌شوند تا بتوانید آن‌ها را در قسمت **مخاطبین** پیدا کنید یا پس از پیوستن آن‌ها به تلگرام، اعلان دریافت کنید.

داده‌ها فقط به **تلگرام** منتقل می‌شوند و هرگز با اشخاص یا شرکت‌های ثالث به اشتراک گذاشته نمی‌شوند. هنگامی که همگام‌سازی فعال است، اگر مخاطبی را از دستگاه خود حذف کنید، آن مخاطب از لیست مخاطبین شما در سرورهای **تلگرام** نیز حذف می‌شود.

همیشه می‌توانید همگام‌سازی را غیرفعال کرده یا داده‌های موجود در سرورهای **تلگرام** را از قسمت **تنظیمات > حریم خصوصی و امنیت > حذف مخاطبین همگام‌سازی شده** پاک کنید.

همچنین برای فعال کردن همگام‌سازی، باید به **%1$s** اجازه دسترسی به مخاطبین دستگاه خود را بدهید.
722/614
Sunny Ladybird, Sep 13 at 12:55
Applied
مخاطبین دستگاه شما (شماره‌های تلفن، نام‌ها و نام‌های خانوادگی) به صورت یکپارچه با سرورهای **تلگرام** همگام‌سازی می‌شوند تا بتوانید آن‌ها را در قسمت **مخاطبین** پیدا کنید یا پس از پیوستن آن‌ها به تلگرام، اعلان دریافت کنید.

داده‌ها فقط به **تلگرام** منتقل می‌شوند و هرگز با اشخاص یا شرکت‌های ثالث به اشتراک گذاشته نمی‌شوند. هنگامی که مخاطبی را در حالت فعال بودن همگام‌سازی از دستگاه خود حذف کنید، آن مخاطب از لیست مخاطبین شما در سرورهای **تلگرام** نیز حذف می‌شود.

همیشه می‌توانید همگام‌سازی را غیرفعال کرده یا داده‌های موجود در سرورهای **تلگرام** را از قسمت **تنظیمات > حریم خصوصی و امنیت > حذف مخاطبین همگام‌سازی شده** پاک کنید.

همچنین برای
فعال است، اگر مخاطبیکردن همگام‌سازی، باید به **%1$s** اجازه دسترسی به مخاطبین دستگاه خود را از دستگاه خود حذف کنید، آن مخاطب از لیست مخاطبین شما در سرورهای **تلگرام** نیز حذف می‌شود.

همیشه می‌توانید همگام‌سازی را غیرفعال کرده یا داده‌های موجود در سرورهای **تلگرام** را از قسمت **تنظیمات > حریم خصوصی و امنیت > حذف مخاطبین همگام‌سازی شده** پاک کنید.

همچنین برای فعال کردن همگام‌سازی، باید به **%1$s** اجازه دسترسی به مخاطبین دستگاه خود را
بدهید.
726/614
Sunny Ladybird, Sep 13 at 12:50