SyncContactsDeleteInfo

This will remove your contacts from the Telegram servers. If 'Sync Contacts' is enabled, contacts will be re-synced.
116
Applied
Hiermee verwijder je je contacten van de Telegram-servers.
Als 'Contacten Synchroniseren' is ingeschakeld worden je contacten opnieuw gesynchroniseerd.
151/116
Martín Gómez, May 5, 2019 at 13:57
Applied
Hiermee verwijder je je contacten van de Telegram-servers.
als 'Contacten Synchroniseren' is ingeschakeld worden je contacten opnieuw gesynchroniseerd.
151/116
Sexy Tapir, May 25, 2018 at 16:27