SyncContactsDeleteInfo

This will remove your contacts from the Telegram servers. If 'Sync Contacts' is enabled, contacts will be re-synced.
116
Applied
Wil je je contacten verwijderen van de Telegramservers? Als 'contacten syncen' aanstaat, worden ze hersynct.
108/116
1
Deleted Account, Nov 15, 2018 at 20:04
Applied
Wil je je contacten verwijderen van de Telegramservers? Als 'contacten syncen' aanstaat, worden ze opnieuw gesynct.
115/116
Deleted Account, Nov 15, 2018 at 20:04
Applied
Hiermee verwijder je je contacten van de Telegram-servers.
als 'Contacten Synchroniseren' is ingeschakeld worden je contacten opnieuw gesynchroniseerd.
151/116
1
Deleted Account, Nov 15, 2018 at 20:04