TwoStepAuth.ResetAccountConfirmation

You will lose all your Telegram chats, messages, media and messages, alongfiles if you proceed with any media and files you've shared, if you proceed with resetting your account.
108
Applied
Ak budete pokračovať v resetovaní vášho účtu, prídete o všetky konverzácie, správy, médiá a súbory na Telegrame.
112/108
kubalav, May 22 at 06:11
Applied
Ak budete pokračovaťV prípade obnovenia účtu, stratíte všetky Vaše konverzácie a správy, spolu so všetkými médiami a súbormi, ktoré ste v resetovaní vášho účtu, prídete o všetky konverzácie, správy, médiá a súbory na Telegramenich zdieľali.
132/108
1
Jaroslav Kardoš, Dec 12, 2018 at 15:56
Applied
Ak budete pokračovaťV prípade obnovenia účtu, stratíte všetky vaše konverzácie a správy, spolu so všetkými médiami a súbormi, ktoré ste v resetovaní vášho účtu, prídete o všetky konverzácie, správy, médiá a súbory na Telegramenich zdieľali.
132/108
Michal Jurcek, Nov 4, 2019 at 10:20