TwoStepAuth.ResetAccountHelp

You will lose all your Telegram chats, messages, media and messages, alongfiles if you proceed with any media and files you've shared, if you proceed with resetting your account.
108
Applied
Ak budete pokračovať v resetovaní účtu, stratíte všetky svoje Telegramové konverzácie, správy, médiá a súbory.
110/108
Michal Jurcek, May 20 at 06:10
Applied
Ak budete pokračovať v resetovaní účtuobnovíte účet, stratíte všetky svoje Telegramovévaše konverzácie, správy, médiá s médiami a súborymi ktoré ste zdielali.
90/108
Jaroslav Kardoš, Dec 12, 2018 at 06:43
Applied
Ak budete pokračovať v resetovaobnovení účtu, stratíte všetky svoje Telegramové konverzácie,rozhovory a správy, ako aj všetky zdieľané médiá a súbory.
118/108
Viliam Tokarcik, Aug 30, 2019 at 22:58