SyncHint2

DELETED
Contacts on your device will be seamlessly uploaded to Telegram servers so you could find them in **Contacts** section of **%1$s**.

When you delete a contact on your device while sync is on, it will also be deleted from your contacts list on **Telegram** servers.

You can always turn sync off or clear data on Telegram servers via **Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts**.

To turn sync on, you also have to allow **%1$s** to access contacts on your device.
479
Applied
Laitteesi yhteystiedot ladataan saumattomasti Telegramin palvelimille, jotta ne löytyvät **%1$s** -sovelluksen **Yhteystiedot**-osiosta.

Jos poistat yhteystiedon laitteeltasi synkronoinnin ollessa päällä, se poistetaan myös **Telegramin** palvelimilta.

Voit poistaa synkronoinnin käytöstä tai tyhjentää Telegramin palvelimilla olevat tiedot koska vain **asetuksista > Yksityisyys ja tietoturva > Poista synkronoidut yhteystiedot**.

**%1$s** tarvitsee pääsyn laitteesi yhteystietoihin, jotta voit ottaa synkronoinnin käyttöön.
528/479
@tietokone, Jul 22 at 22:00