BlockedUsers.Info

Blocked users can't send you messages or add you to groups. They will not see your profile pictures, online and last seen status.
129
Applied
Os usuarios bloqueados non poden enviarche mensaxes nin engadirche a grupos e canles. Non verán a túa foto de perfil nin estados de última vez e en liña.
153/129
G82, Dec 4, 2019 at 16:50
Applied
Os usuarios bloqueados non che poden enviar mensaxes ou engadir a grupos. Non verán as túas fotos de perfil nin os teus estados de conexión.
140/129
Transifex, Oct 13, 2018 at 00:55