SyncHint3

Contacts on your device (phone numbers, first and last names) will be continuously uploaded to **Telegram** servers so you could find them in **Contacts** section, or receive a notification once they join.

Data is transmitted only to **
Telegram**, and never shared with third-parties. When you delete a contact on your device while sync is on, it will also be deleted from **Telegram** servers.

You
socan always turn sync off or clear data on **Telegram** servers via **Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts**.

To turn sync on,
you could find them in **Contacts** section ofalso have to allow **%1$s**, or receive a notification once they join.

Data is not shared with third-parties. When you delete a contact
to access contacts on your device while sync is on, it will also be deleted from your contacts list on **Telegram** servers.

You can always turn sync off or clear data on Telegram servers via **Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts**.

To turn sync on, you also have to allow **%1$s** to access contacts on your device
.
614
Applied
Contacten op je apparaat (telefoonnummers, voor- en achternamen) worden continu geüpload naar de servers van **Telegram**, zodat je ze meteen kunt terugvinden in je **Contacten** of een melding krijgt wanneer ze lid worden.

Data wordt uitsluitend naar **Telegram** verstuurd en nooit met derde partijen gedeeld. Als je een contact van je apparaat verwijdert terwijl synchronisatie aan is, wordt het ook van de **Telegram**-servers verwijderd.

Je kunt synchronisatie altijd uitschakelen of je data van de **Telegram**-servers verwijderen via **Instellingen > Privacy en veiligheid > Gesynchroniseerde contacten verwijderen**.

Om synchronisatie in te schakelen, dien je **%1$s** toegang te geven tot de contacten op je apparaat.
729/614
Ajay, Aug 16 at 12:04
Applied
Contacten op je apparaat (telefoonnummers, voor- en achternamen) worden continu geüpload naar de servers van **Telegram**, zodat je ze meteen kunt terugvinden in je **Contacten** of een melding krijgt wanneer ze lid worden.

Data wordt uitsluitend naar **Telegram** verstuurdzonden en nooit met derde partijen gedeeld. Als je een contact van je apparaat verwijdert terwijl synchronisatie aan is, wordt het ook van de **Telegram**-servers verwijderd.

Je kunt synchronisatie altijd uitschakelen of je data vanop de **Telegram**-servers verwijderen via **Instellingen > Privacy en veiligheid > Gesynchroniseerde contacten verwijderen**.

Om synchronisatie in te schakelen, dien je **%1$s** toegang te geven tot de contacten op je apparaat.
728/614
Ajay, Aug 16 at 12:03
Applied
Contacten op je apparaat (telefoonnummers, voor- en achternamen) worden continu geüpload naar de servers van **Telegram**, zodat je ze meteen kunt terugvinden in je **Contacten** of een melding krijgt wanneer ze lid worden.

Data wordt uitsluitend naar **Telegram** verstuurd en nooit met derde partijen gedeeld. Als je een contact van je apparaat verwijdert terwijl synchronisatie aan is, wordt het ook van de **Telegram**-servers verwijderd.

Je kunt synchronisatie altijd uitschakelen of je data vanop de **Telegram**-servers verwijderen via **Instellingen > Privacy en veiligheid > Gesynchroniseerde contacten verwijderen**.

Om synchronisatie in te schakelen, dien je **%1$s** toegang te geven tot de contacten op je apparaat.
728/614
Ajay, Aug 16 at 12:03