SyncHint
Contacts on your device
(phone numbers, first and last names)
will be seamlessly uploaded to Telegram servers so you could find them in Contacts section of Telegram X, or receive a notification once they join.
When you delete a contact on your device while sync is on, it will also be deleted from your contacts list on Telegram servers.
You can always turn sync off or clear data on Telegram servers via Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts.
To turn sync on, you also have to allow Telegram X to access contacts on your device.
(phone numbers, first and last names)
will be seamlessly uploaded to Telegram servers so you could find them in Contacts section of Telegram X, or receive a notification once they join.
When you delete a contact on your device while sync is on, it will also be deleted from your contacts list on Telegram servers.
You can always turn sync off or clear data on Telegram servers via Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts.
To turn sync on, you also have to allow Telegram X to access contacts on your device.
Had to apply the English translation for the new text in a number of languages, please feel free to translate it
553
Applied
Kontakti na vašem uređaju
(brojevi telefona, ime i prezime)
će se neprimjetno prenijeti na poslužitelje Telegrama kako biste ih mogli pronaći u kontaktima na Telegramu X ili primiti obavijest nakon što se pridruže.
Kada izbrišete kontakt na svom uređaju dok je sinkronizacija uključena, on će također biti izbrisan s vašeg popisa kontakata na poslužiteljima Telegrama.
Uvijek možete isključiti sinkronizaciju ili izbrisati podatke na Telegram poslužiteljima preko Postavke > Privatnost i sigurnost > Izbriši sinkronizirane kontakte.
Da biste uključili sinkronizaciju, također morate dopustiti Telegramu X pristup kontaktima na vašem uređaju.
(brojevi telefona, ime i prezime)
će se neprimjetno prenijeti na poslužitelje Telegrama kako biste ih mogli pronaći u kontaktima na Telegramu X ili primiti obavijest nakon što se pridruže.
Kada izbrišete kontakt na svom uređaju dok je sinkronizacija uključena, on će također biti izbrisan s vašeg popisa kontakata na poslužiteljima Telegrama.
Uvijek možete isključiti sinkronizaciju ili izbrisati podatke na Telegram poslužiteljima preko Postavke > Privatnost i sigurnost > Izbriši sinkronizirane kontakte.
Da biste uključili sinkronizaciju, također morate dopustiti Telegramu X pristup kontaktima na vašem uređaju.
646/553
Applied
Kontakti na vašem uređaju
(brojevi telefona, ime i prezime)
ćako biste se neprimjetno prenijeti na poslužitelje Telegrama kako biste ih mogli pronaći upovezali s prijateljima dopustite aplikaciji %1$s pristup vašim kontaktima na Telegramu X ili primiti obavijest nakon što se pridruže.
Kada izbrišete kontakt na svom uređaju dok je sinkronizacija uključena, on će također biti izbrisan s vašeg popisa kontakata na poslužiteljima Telegrama.
Uvijek možete isključiti sinkronizaciju ili izbrisati podatke na Telegram poslužiteljima preko Postavke > Privatnost i sigurnost > Izbriši sinkronizirane kontakte.
Da biste uključili sinkronizaciju, također morate dopustiti Telegramu X pristup kontaktima na vašem uređaju.
(brojevi telefona, ime i prezime)
ć
Kada izbrišete kontakt na svom uređaju dok je sinkronizacija uključena, on će također biti izbrisan s vašeg popisa kontakata na poslužiteljima Telegrama.
Uvijek možete isključiti sinkronizaciju ili izbrisati podatke na Telegram poslužiteljima preko Postavke > Privatnost i sigurnost > Izbriši sinkronizirane kontakte.
Da biste uključili sinkronizaciju, također morate dopustiti Telegramu X pristup kontaktima na vašem uređaju
89/553
Applied
(brojevi telefona, ime i prezime)
će se neprimjetno prenijeti na poslužitelje Telegrama kako biste ih mogli pronaći u kontaktima na Telegramu
(phone numbers, first and last names)
will be seamlessly uploaded to Telegram servers so you could find them in Contacts section of Telegram X, or
Kada izbrišete kontakt na svom uređaju dok je sinkronizacija uključena,
When you delete a contact on
Uvijek možete isključiti sinkronizaciju ili izbrisati podatke na
Da biste uključili sinkronizaciju, također morate dopustiti Telegramu
You can always turn sync off or clear data on Telegram servers via Settings > Privacy and Security > Delete Synced Contacts.
To turn sync on, you also have to allow Telegram X
553/553
Add Translation