Blocked users can't send you messages or add you to groups. They will not see your profile photos, stories, online and last seen status.
136
Užblokuoti naudotojai negali jums rašyti ar pridėti jūsų į grupes. Jie nematys jūsų profilio nuotraukų, istorijų, buvimo prisijungus ir paskutinio prisijungimo būsenos.
168/136
Mindaugas,
Oct 24 at 20:49