This will remove your contacts from the Telegram servers. If 'Sync Contacts' is enabled, contacts will be re-synced.
116
Taip jūsų kontaktai bus pašalinti iš „Telegram“ serverių. Jei įjungta „Sinchronizuoti kontaktus“, kontaktai bus sinchronizuoti iš naujo.
136/116
Mindaugas,
Oct 24 at 20:03