TwoStepAuth.ResetAccountConfirmation

You will lose all your chats and messages, along with any media and files you've shared, if you proceed with resetting your account.
132
Applied
در صورت بازنشانی حساب کاربری خود، شما تمامی گفتگوها و پیام‌های خود را به همراه تمامی رسانه‌ها و فایل‌هایی که به اشتراک گذاشته‌اید از دست خواهید داد.
148/132
Ghazaleh, May 15, 2018 at 10:04
Applied
در صورت بازنشانی حساب کاربری خود، شما تمامی گفتگوها و پیام‌های خود را به همراه تمامی رسانه‌ها و فایل‌هایی که به اشتراک گذاشته‌اید از دست می‌دهید.
145/132
Ghazaleh, Oct 17, 2017 at 20:51
Applied
در صورت تنظیم مجدد حساب کاربری خود، شما تمامی گفتگوها و پیام‌های خود را به همراه تمامی رسانه‌ها و فایل‌هایی که به اشتراک گذاشته‌اید از دست می‌دهید.
147/132
Ghazaleh, Oct 17, 2017 at 19:54
Applied
در صورت تنظیم مجدد حساب کاربری خود، شما تمامی گفتگوها و پیام‌های خود را به همراه تمامی رسانه‌ها و فایل‌هایی که به اشتراک گذاشته اید از دست می‌دهید.
147/132
Ghazaleh, Oct 11, 2017 at 11:27