DeleteAccountConfirm

**No, seriously.**

This will permanently delete all data associated with your account. There will be no way to restore it.

Access to any channels or groups, where you are the only admin, **will be lost forever**.
214
Applied
**Ոչ, լրիվ լուրջ եմ։**

Սա ընդմիշտ կջնջի Ձեր հաշվի հետ կապված բոլոր տվյալները։ Դրանք վերականգնելու ոչ մի հնարավորություն չի լինի։

Ցանկացած ալիքի կամ խմբի հասանելիություն, որտեղ միակ ադմինն եք, **ընդմիշտ կկորչի**։
213/214
Maxim Mkrtchyan, Sep 28 at 17:01