ResetMyAccountText

You will lose all your chats and messages, along with any media and files you shared, if you proceed with resetting your account.
129
Applied
Perderás tódolos teus chats e mensaxes, xunto coas fotos, vídeos e calquera outro ficheiro compartido se reinicias a túa conta.
127/129
B23, Oct 20, 2018 at 15:04