SyncContactsDeleteText

This will remove your contacts from the Telegram servers.

If '**Sync Contacts**' is enabled, contactsyour current phonebook will be re-synced.
135
Applied
Isto eliminará os teus contactos dos servidores de Telegram.

Se “**Sincronizar contactos**” está activado, a túa axenda actual sincronizarase outra vez.
153/135
Classy Beaver, Feb 1 at 16:06
Applied
Isto eliminará os teus contactos dos servidores de Telegram.

Se “**Sincronizar contactos**” está activado, a túa axenda actual sincronizaraos contactos sincronizaranse outra vez.
147/135
Classy Beaver, Nov 2, 2019 at 15:57