This will remove your contacts from the Telegram servers.
If 'Sync Contacts' is enabled, contacts will be re-synced.
116
Սա Ձեր կոնտակտները կհանի Telegram սերվերներից։
Եթե «Սինքրոնացնել կոնտակտները» միացված է, կոնտակտները նորից կսինքրոնացվեն։
121/116
Maxim Mkrtchyan,
Sep 20 at 16:14