SyncContactsDeleteInfo

This will remove your contacts from the Telegram servers. If 'Sync Contacts' is enabled, contacts will be re-synced.
116
Applied
Սա կհեռացնի Ձեր կոնտակտները Telegram-ի սերվերներից։ Եթե «Կոնտակտների սինխրոնիզացումը» միացված է, կոնտակտները կվերասինխրոնիզացվեն։
129/116
Maxim Mkrtchyan, Aug 27 at 14:53
Applied
Սա կհեռացնի Ձեր կոնտակտները Telegram-ի սերվերներից։ Եթե «Կոնտակտների սինխրոնիզացումը» միացված է, կոնտակտները կվերասինխրոնիզացվեն։This will remove your contacts from the Telegram servers. If 'Sync Contacts' is enabled, contacts will be re-synced.
116/116
Maxim Mkrtchyan, Oct 23, 2025 at 08:34